СтаттіПроживання та відпочинок Берегово 2018

Проживання та відпочинок Берегово 2018

Місто Берегове (з угорської Beregszasz — Берегсас) розташоване біля підніжжя невисоких гір, схили яких засаджені виноградниками. Через місто протікає річка Верке, яку також називають каналом, оскільки вона з'єднує Боржаву та Латорицю. Відомий реформатський церковний письменник Папої Паріз Ференц (1649-1716) у своїй книзі "Dictionarium latino-hungaricum" написав, що до приходу угорців тут було поселення римлян під назвою Перігіум, однак науково підтвердити це припущення не вдалося.

2.jpg

Якщо розглядати питання проживання в Берегово, то тут Ви зможете обрати житло на будь -який смак. Наприклад готелі: 

Готель «Вілла Магнат», який знаходиться  в місті Берегово, поруч  Берегівський басейн довжиною 50 метрів з термальною водою, 5 хв від центру міста .Тут є двір, в якому можна припаркувати вашу машину, позасмагати, купатися в басейні, посмажити шашлик на мангалі, і своя кухня зі всім приладдям, яку може використовувати будь-який відвідувач. 

Комфортабельні апартаменти «Лева», які  розташовані в центральній частині м. Берегово, в 5 м від басейну термальних вод спортивно-оздоровчого комплексу "Закарпаття" і в 300 м від басейну термальних вод "Жайворонок". Берегово багатий на пам'ятки архітектури, потрапивши в місто ви потрапляєте в казку, адже не дарма кажуть, що Берегово - це музей під відкритим небом. Відпочинок в Берегово допоможе вам відчути епоху чарівництва, з кожним куточком міста пов'язана історія, історія розвитку античності. 

Готель «Гарденія», котрий розташований у центрі міста Берегове, 120 м від басейну термальних вод. Берегове, э туристичним центром завдяки термальних басейнів. . Тут Ви можете відпочити, розслабитись, насолодитись свіжим повітрям .Місто має багатонаціональну культуру. Тут є багато дегустаційних залів домашнього вина. Туристи полюбляють спробувати угорську кухню та домашніх страв. Літом відкривають озеро "Бумеранг", що є най популярним серед туристів у літню спеку. Тут можна не тільки купатися, а ще і покататися на водних лижах.

3.jpg4.jpg5.jpg

Якщо ви для проживання обираєте садиби, то ми Вам рекомендуємо обов'язково відвідати чудові садиби міста Берегово, а саме:

«Садиба у Жанни», яка  розташована в центрі міста Берегове, в тихому затишному місці, , 700 м до басейну термальних вод. У Береговому знаходиться відомий термальний басейн, куди можна приїхати за міцним карпатським здоров'ям хоч влітку, хоч морозною зимою. Води Берегового - кремниево-Азот-вуглекисло-хлоридно-натрієві високої мінералізації. Навіть взимку ці підземні джерела не охолоджуються. Вони каламутні, через особливості хімічного складу, і з їх допомогою лікують серцево-судинні хвороби, артрит, варикоз, остеохондроз.

Садиба «ВІКТОРІЯ», яка розташована у місті Берегово, 1 км від центру міста, 200 м від траси та 800 м до басейнів з термальними водами. Зручний під'їзд — грунтова дорога. Це місто вина і веселощів, жителі Берегово дивують своєю гостинністю і порядністю, а краса - якої оточений місто, залишить у вашому серці найкращі спогади. Також місто славиться своїми святами і фестивалями, які проходять щомісяця. Тут Ви можете відпочити, розслабитись, насолодитись свіжим повітрям на літній терасі чи на подвір’ї, чудово провести час з рідними, близькими, друзями.

«Будинок у Вікторії», котрий розташований у місті Берегове, 5 хв від центру міста, 15 хв до басейнів з термальними водами. На терторії альтанка, мангал, гойдалка. Сучасне Берегове заслуговує на цілоденну прогулянку. Популярністю користуються місцеві термальні джерела кремнієво-азото-вуглекисло-хлоридно-натрієвих вод високої мінералізації. Термальні води добре впливають на здоров'я людей зі серцево-судинними недугами, варикозом, артритом, остеохондрозом, захворюваннями нервової системи. Допомагає вилікуватися від наслідків травм кісткової тканини, м'язів та сухожиль. 6.jpg
7.jpg
8.jpg

Звичайно кожен з Вас шукатиме місце, де можна смачно поїсти в Берегово. Й тут ми Вам в поміч. 

Кондитерська « Парижель », яка знаходиться в затишному європейському містечку Берегово, в мальовничому куточку Закарпаття , з термальними басейнами, автентичними храмами, музеями, гостинними людьми. « Парижель » радує своїх відвідувачів вже більше восьми років поспіль , за цей час кафе стало обов'язковим місцем відвідування для туристів, де вони завжди зможуть смачно поїсти і спробувати дуже смачні десерти , справжній гарячий шоколад , вишукане тістечко , кава, чаї на будь-який смак.

Привітний, усміхнений персонал , і атмосфера французького стилю , авторська       дизайнерська меблі студії відомого майстра Володимира Тарасова, до дрібниць продуманий інтер'єр чотирьох залів , живі квіти, птахи - налаштовують на романтичний відпочинок , заряд доброти, енергії та любові , яку неодмінно отримаєте в « Парижель » .

Асортимент кондитерських виробів, які створюються руками справжніх професіоналів відразу на місці, в кондитерському цеху «Парижель», налічує понад 40 найменувань. Тут і сучасні та класичні тістечка.

Їдальня «Олеся» розташована в центрі міста Берегово, перелік страв дуже великий - наш шеф-кухар вміє готувати страви, які стосуються української та закарпатської  традиційної кухні, і класичні європейські частування, комплексні обіди Берегово. Але він не просто копіює рецепти, а додає щось щось своє, родзинку, нові нюанси смаку, які і роблять все позиції в меню оригінальними. Спробуйте, вам обов'язково сподобається.

Кафе-піцерія "Кармен", знаходиться в центрі міста Берегово, гостинно відкриває для Вас двері. Кафе-Піцерія "Кармен" це відмінне місце для відпочинку і дозвілля, сімейних і корпоративних свят, також пропонуємо комплексні обіди для туристичних груп в Берегово!

Тут для Вас і Ваших дітей більше тридцяти рецептів неповторної піци за унікальним венгерським рецептом. А також 10 видів м'ясних салатів, перші, другі страви, бо грач, квасоля чілі, боб-гуляш, закарпатські вина, алкогольні і безалкогольні коктейлі, справжній гуцульський банош. Висока якість страв у нашій піцерії зберігається завдяки професіоналізму наших шеф-кухарів.

Смачна їдальня Рулька в самісінькому серці м. Берегово!

Ласкаво просимо Вас до нашої їдальні, де Ви маєте змогу скуштувати домашні страви, зроблені з любов’ю.

На Вас чекає великий перелік страв української, угорської, смачні комплексні обіди в місті Берегово.

Всі страви виготовлені з абсолютно свіжих та якісних продуктів, ми несемо за них 100% гарантію!

Якщо Ви полюбляєте справжню угорську кухню, то Вам до нас!

Від нас Ви вийдете задоволені та ситі.

З нетерпінням чекаємо на кожного клієнта

9.jpg10.jpg

11.jpg

Зовсім забули про любителів вина. Саме в Берегово ви зможете покуштувати мабуть найсмачніше вино України.

Винний підвал сім'ї «ШОШ»

Приватний винпідвал знаходиться в селі Кідьош, за п’ять кілометрів від м.Берегово, на обійсті господаря, де він проживає зі своєю сім’єю, в якій разом з дружиною Жужанною виростив двох дорослих одружених синів та чотирьох онуків. Для отримання ягоди винограду сім’я обслуговує 6 гектарів виноградників, на яких вирощується біля 60 столових та винних сортів винограду. Виноградники розміщені на південному схилі гори поряд з нашим селом. Білі й червоні, сухі та десертні вина виготовляються в домашніх умовах за традиційними технологіями з витримкою у дубових бочках, з використанням старовинних і власних рецептів. Дегустація вин проводиться в затишному дегустаційному залі на 25-30 гостей, облаштованому поряд з винним погребом, де ви можете почастувати до 20 сортів неповторних закарпатських вин, а також закусити їх різною закускою домашнього приготування.

Карло Шош – вже понад чверть століття – член місцевого мисливського клубу. Із 2000-го року керує Кідьошським Товариством господарів-виноградарів, а з 2002-го року член єдиного в Україні Лицарського Винного Ордену імені Святого Венцела, який налічує більше тридцяти учасників. Всі вони популяризують традиції і культуру виноробного краю, а своєю подвижницькою працею допомагають відроджувати призабуте ремесло.

12.jpg13.jpg14.jpg

Популярністю користуються також місцеві термальні джерела кремнієво-азото-вуглекисло-хлоридно-натрієвих вод високої мінералізації. Аналоги зустрічаються на Камчатці, Сахаліні, Ісландії та у Новій Зеландії. Температура води берегівського басейну-купальні ніколи не опускається нижче 36 градусів, а мінеральна вода надходить у нього зі свердловини глибиною 1680 м. Ця вода добре впливає на здоров'я людей зі серцево-судинними недугами, варикозом, артритом, остеохондрозом, захворюваннями нервової системи. Допомагає вилікуватися від наслідків травм кісткової тканини, м'язів та сухожиль. Вода білого кольору, непрозора, солона на смак.