СтаттіПоходи в Карпати. Активний відпочинок в Україні 2018

Походи в Карпати. Активний відпочинок в Україні 2018

ПІШІ ПОХОДИ

Безперечно, кращий спосіб побачити своїми очима всю цю України - це відправитися в піший похід! Звичайно, можна сісти на автобус і проїхатися по основних курортних селищах регіону, але така подорож не дозволить вам скласти навіть приблизне враження про велич тутешніх місць. Тільки відправившись в похід в гори з рюкзаком за плечима, ви зможете побувати в найкрасивіших і найбільш мальовничих місцях, пройнятися атмосферою і культурою тутешніх місць, особисто поспостерігати за народними традиціями, які не змінюються століттями...

Але головне, що вабить людей це, без сумніву, природа! Досвідчені гіди нашого клубу допоможуть вам в повній мірі насолодитися тутешніми красотами. У нашому каталозі є походи по на будь-який смак. Оптимальну для себе подорож зможуть вибрати як новачки, які жодного разу не носили рюкзак за плечима, так і досвідчені цінителі гір. Деякі наші маршрути проходять по віддаленим незайманим районам, куди практично не добираються широкі маси туристів. Хочете відчути себе першовідкривачем - неходжені стежки Горган вже чекають на вас!:) Звісно, є і більш популярні варіанти з відвідуванням Говерли, Петроса і знаменитих карпатських водоспадів. У кожної з поїздок у вас буде можливість ознайомитися з культурою та кухнею гуцулів, поласувати смачною карпатською ожиною і зварити смачнючий чай на місцевих травах. Тому уважно читайте опис маршрутів, вибирайте найкращий для себе і вирушайте в похід в гори  разом з нами!

2.jpg

МАРШРУТИ ПОХОДІВ

Полонина Боржава — один із найбільших гірських хребтів в Українських Карпатах, що пролягає між річками Віча, Боржава і Ріка. У назві хребта недарма присутнє слово «полонина» — гори тут вкриті травою та чорничниками, а не холодними кам’яними брилами. Одноденний похід по Боржаві простіший, ніж підкорення Говерли, до того ж тут набагато менше людей, що особливо важливо для походів у високий сезон. Боржава вважається однією з наймальовничіших полонин Українських Карпат.


3.jpg


Вершини гір Пікуй - це особливий похід як для новачків, так і для туристів з досвідом. Гора Пікуй (1408 м) — найвища точка Львівської області і основна вершина Вододільного хребта. Хребет усіяний стрімкими скелями і вкритий прадавніми буковими пралісами. Зовсім поруч пролягав стародавній торговий шлях Руська Путь. У мандрівці на Пікуй ви побуваєте на найвищій вершині Львівщини і помилуєтеся чудовими панорамними краєвидами Бескидів.

А якщо ви забажаєте заночувати в теплому, приємному ліжку, то рекомендуємо відвідати готель «КАРО», який розташований на виїзді у місті Львові, 300 м від кільцевої дороги, 6,5 км від центру міста, біля траси Львів–Шегині. Зручний під'їзд. Гостям пропонуються затишні номери, оснащені всім необхідним для комфортного відпочинку у Львові. Якщо під час перебування у Львові ви не хочете обтяжувати себе кухонними проблемами, в готелі «КаРо» є чудове затишне кафе європейської та української кухні.



5.jpg4.jpg


Сходження на Говерлу і Петрос - унікальний триденний маршрут, спеціально розроблений таким чином, щоб в стислі терміни доставити вам максимально багато вражень. Всього за три дні ми побуваємо на першій і четвертій по висоті вершинах України і пройдемося по мальовничому Чорногірському хребту. Ви пізнаєте всю красу походу по Карпатам: смачна ожина, посиденьки біля багаття і нові знайомства вам гарантовані! Незважаючи на велику висоту цих двох гір, підйом на них не буде складним: набір висоти плавний, а стежки досить пологі. Якщо у вас не вистачає часу для ближчого знайомства з Карпатами під час більш тривалого похода, неодмінно записуйтеся на триденне сходження на Говерлу і Петрос, і ви ні за що не пошкодуєте!

Ну і звичайно після вилазки на Петрос або ж Говерлу, ми рекомендуємо Вам зупинитися в партаментах «VILLA-ANNA» знаходиться в центрі міста Рахів, серед мальовничих карпатських гір, недалеко від центру Європи та найвищої гори України Говерли, гірськолижних курортів Буковель та Драгобрат. «VILLA-ANNA»  входить в оздоровчий комплекс «ОРЛАН БУРКУТ».
Або ж якщо вилазка на Петрос то садиба У Мар'яни і Назара пропонує до Ваших послуг: 19 комфортабельних номерів типу vip, люкс, напівлюкс і стандарт. Відстань до підніжжя горо Говерла - 51км., гірськолижний курорт «Буковель»  - 34км., м. Яремча «витяг Багрівець» - Зкм., м.Івано-Франківськ - 71км. Гнучкі ціни та привітний персонал залишать Вам незабутні враження. А також Вам надається унікальна можливість покращити своє здоров'я дихаючи цілющим повітрям.

7.jpg9.jpg


Ґорґани - одна з найбільш диких і незвичайних частин Карпатських гір. Тут ви не побачите зелених просторих полонин, на яких пасуться отари овець, зате отримаєте можливість підкорити надзвичайно красиві вершини, вкриті кам’яними розсипами, в народі їх називають ґреґотами і цекотами. Такі кам’янисті ландшафти не зустрічаються в жодному іншому місці Карпатської гірської системи. Ви побачите неймовірні краєвиди та відчуєте максимальну віддаленість від будь-яких ознак цивілізації.

10.jpg


Подорож у Мармароси — унікальний гірський масив на кордоні з Румунією, що нагадує скелясті альпійські пейзажі. У цій мандрівці ви побуваєте в самому центрі Європи, відвідаєте найвищий український однокаскадний водоспад, а головне — побачите запаморочливої краси гірські краєвиди, подібних яким немає більше ніде в Україні.


11.jpg


Звичайно, якщо дійдете до Рахова, то пропонуємо зупинитися для перекусу в Готель  "Оленка" — це один з кращий готелів в Закарпатті Тут Вас здивує не лише високий рівень сервісу, але й рівень харчування.

В ресторані Вас пригостять смачними стравами у вишуканому інтер'єрі ресторану, який оздоблений з натурального дерева та прикрашений оригінальними картинами закарпатських художників, котрі неодмінно додадуть приємного настрою не лише гурманам, але й всім відвідувачам.

В бенкетних залах можна провести ділові зустрічі, надаються VIP-послуги.

12.PNG

Запропоновані вище маршрути є найбільш популярними серед туристів за мальовничість, помірну складність та продуманість. Усі маршрути не вимагають спеціальної підготовки, а тільки наявності відповідного спорядження та екіпірування , й задовільного стану здоров’я та любові до тривалих піших прогулянок.