СтаттіБази відпочинку з басейном на Закарпатті.

Бази відпочинку з басейном на Закарпатті.

Гранд готель "Пилипець", Пилипець.
Стильний та сучасний готельний комплекс розташований біля річки Плошанка та водоспаду Шипіт, поблизу підніжжя Боржавського хребта висотою близько 1500 метрів над рівнем моря. На території готелю є відкритий сезонний басейн з підігрівом, а навколишній простір облаштований для тихого й спокійного відпочинку на терасі з шезлонгами. Лагідне карпатське сонце, неймовірні краєвиди на гору Гемба й цілюще гірське повітря неодмінно додадуть Вам сил та наснаги на кілька місяців. Окрім того, в готелі "Пилипець" Ви також знайдете відкритий сезонний дитячий басейн - чудове місце, де Ваші малюки зможуть перебувати годинами, тут вони не будуть боятись води, будуть спокійні, а Вам не доведеться хвилюватися за їхню безпеку.
gotel(1).jpg
pilipec_3.jpg

Комплекс відпочинку «У Мойша»

Комплекс відпочинку «У Мойша» - це чудове лікувальне місце, відпочинок в якому позитивно відобразиться на вашому здоров’ї. Комплекс знаходиться в тихому і чистому куточку, де вранці співають пташки, і завжди неймовірно свіже повітря. Тут ви зможете милуватися чудовими краєвидами, сидіти в затишних альтанках з друзями, а також незабутньо проводити час з сім'єю.

23.jpg

 "Червона рута", Шаян.

Готельно-ресторанний комплекс "Червона рута" розташований у мальовничому курортному селі Шаян, відомому своїми джерелами мінеральної води. Усі котеджі оформлені в традиційному українському стилі. На території готелю є кілька басейнів з підігрівом, що допоможуть Вам розслабитись та забути всі проблеми і турботи.

5.jpg6.jpg

 "Галерея гір", Ясіня.

Готель знаходиться в селищі Ясіня Закарпатської області на висоті 650 м над рівнем моря біля підніжжя вершин Говерла, Петрос і Близниця. Територія комплексу розташована на відокремленому півострові, який з трьох сторін омивається річкою Лазещина. Галерея гір розміщена неподалік гірськолижних курортів Буковель та Драгобрат. На території котеджу є величезний басейн, що дозволить Вам вдосталь поплавати та насолодитися тутешніми краєвидами.
7.jpg8.jpg

Готель-ранчо "Золота гора".

Готель розташований серед карпатського лісу, за 15 хвилин їзди від Ужгородського залізничного вокзалу. Усі номери оформлені у класичному стилі. На території закладу також діє власна конюшня та школа верхової їзди. Окрім цього є великий відкритий басейн, де можна охолодитись у спекотні літні дні.
9.jpg

Відпочинковий комплекс "Belle Royalle", Лісарня.

"Belle Royalle" розташований в одному з наймальовничіших куточків Закарпаття, в селі Лісарня Мукачівського району. Назва села повністю себе виправдовує: з трьох сторін комплекс оточений багатовіковим карпатським лісом, що спускається з крутих гір, а неподалік тече гірська річка Визниця. На території готелю є великий критий басейн для дорослих та дітей, а також відкритий басейн, що розташований серед заворожуючих карпатських вершин та дрімучих лісів.
11.jpg12.jpg


Розважальний комплекс Хорус Дийда

Хорус- розважальний комплекс, в основі концепції якого зосереджені водні атракціони, втім, тут буде весело не тільки дітям, а й їхнім батькам.

Розваги в аквапарку «Хорус»:

різноманітні водні гірки найвищого європейського рівня;

плавальні басейни;

зручні шезлонги;

дитячий басейн, розважальний комплекс з гірками;

кафе швидкого харчування;

альтанки з мангалами;

фотозони;

зручний паркінг.

Окремої уваги заслуговує багаторівнева система очищення води, в результаті проходження якої видаляється сміття, бактеріологічні та інші чинники забруднення. Підтримувати постійну чистоту і змінюваність екосистеми нам допомагає власний артезіанський джерело, що забезпечує підйом води з глибини залягання горизонту на позначці понад 100 метрів!

photo_033.jpg


Житловий комплекс "Срібний водограй", Поляна.

"Срібний Водограй" - сучасний комплекс з обширною облаштованою територією, що має в своєму розпорядженні два басейни (критий та великий літній басейн із шезлонгами). Готель складається з кількох корпусів - головного, рожевого, оливкого, а також котеджних будиночків. Це місце чудово підійде для сімейного відпочинку. Діти можуть плавати в басейні, гратися на дитячому майданчику та в ігровій кімнаті. При необхідності батьки можуть скористатися послугами няні.

15.jpg17.jpg

"Золота підкова", Ужгород.

Туристична база Золота Підкова розташована у мальовничому куточку Закарпаття. Кришталево чисте гірське повітря, спів птахів та легенький подих вітерця створюють незабутню ауру затишку та відпочинку. На території комплексу є кілька котеджів та великий басейн, який не залишить байдужими усіх любителів поплавати.

18.jpg