СтаттіПринади відпочинку у Карпатах

Принади відпочинку у Карпатах


Як прекрасно насолоджуватися відпусткою, канікулами, довгоочікуваними святковими вихідними, проведеними на території Західної України! Той, хто закохався у гостинний гірський край України, безперечно знає, де найгарніший відпочинок в Карпатах. Закарпатські ліси і котеджні селища приховують у собі всі принади комфортабельного відпочинку на лоні природи. Поїхати на відпочинок в Карпати взимку прагнуть багато через неймовірно потужної енергетики цих місць в поєднанні з мальовничою місцевістю, багатством природи та унікальними традиціями краю. Тут кожен знайде для себе місце відпочинку за смаком. 

Наприклад Ви маєте змогу обрати для себе незабутнє проживання в Готельний комплекс «Вілла Єлена», котрий пропонує 64 комфортабельних номери і дружній індивідуальний сервіс, який концентрує свою увагу на самих дрібних деталях і задовольняє будь-якого клієнта. Або ж Готель «НОВИЙ» , в якому створені всі необхідні умови для того, щоб ви почували себе комфортно. Внутрішнє оздоблення деревом інтер’єрів цього готелю передає атмосферу карпатського колориту, спокою та тепла.

2.jpg

1.jpg


Городяни з різних куточків України жадають завітати на відпочинок в Карпатах. Після міського смогу, вічних заторів, постійного хаосу і проблем, потрапити в гірський край надзвичайна насолода. Легені переповнюватися кристально чистим повітрям гір, навколо панує велична гармонія і пишність природи. Відпочинок в Карпатах несе користь і розслаблення для виснаженого тіла і наповнює особливим енергетичним зарядом душу.

Немає такої людини, яка б не захотів опинитися в чудовому краї Карпат де відпочинок і розслаблення очікує всюди. Можна розташуватися на ганку красивого затишного котеджу з чашкою кави і просто насолоджуватися чарівною музикою лісу, симфонією гір, композитором яких є сама природа.

Чому саме Карпати?

Карпати - чудове місце для відпочинку і лікування, для занять гірськолижними видами спорту, для турпоходів, зеленого туризму, риболовлі, парапланеризму та альпінізму. Відпочинок у Карпатах не втрачає своєї привабливості протягом усього року. Зимовий відпочинок у Карпатах відкриває великі можливості перед любителями покататися на лижах та сноуборді. Найбільш популярні гірськолижні курорти України - Буковель, Драгобрат, Славське. Також для гірськолижного відпочинку в Карпатах підходять Верховина, Волосянка, Ізки, Тисовець, Красія, Мигово, Пилипець та ін.  Якщо говоримо про проживання в регіоні Славське, то рекомендуємо зупинитися в «СЕРПЕНЬ» Котеджне містечко «12 місяців». Своєрідність краю, краса його природних ландшафтів, багатий тваринний і рослинний світ і, як ніде в Україні, збереглися народні звичаї, традиційна побутова культура, ваблять до себе численних туристів. Поринути у справжню карпатську казку Вам допоможе верхова їзда по схилах гір, піші прогулянки, рибалка, для екстремалів, катання на квадроциклах, велосипедах, лижах, сноубордах. Якщо Мигово, то рекомендуємо котедж RATOVOДо Ваших послуг затишний будинок біля лісу який вміщує просторий зал, кухню, ванну, 4 спальні кімнати (з двохспальними ліжками) та дитяча кімната. На кухні все необхідне для самостійного приготування їжі.На вулиці простора тераса, басейн та дитячий майданчик. Територія котеджу обгороджена що забезпечує безкоштовну та безпечну стоянку.

10.jpg


    Відпочинок у Карпатах навесні - можливість побачити карпатську природу в цвітінні і розмаїтті барв, коли луки вкриваються пролісками, первоцвітами та крокусами, а гори наповнюються дзвоном струмків та швидких потоків. Весна в Карпатах - чудовий час для подорожей, екскурсій, риболовлі. Саме в цю пору року можна відвідати знамениту Долину нарцисів.


16.jpg


     Відпочинок у Карпатах влітку - це піші тури і велопоходи в гори, кінні прогулянки, зелений туризм, сплави по гірських річках (Пруту, Тисі, Стрию, Черемошу), поїздки на квадроциклах, парапланеризм, риболовля, полювання, купання в гірських річках і озерах - найширший спектр розваг на лоні української природи. Тим більше, що ціни на відпочинок у Карпатах влітку в 2-3 рази нижче, ніж узимку.

   По-своєму гарна осінь у Карпатах. Восени в Карпати їдуть відпочивати туристи, які люблять збирати гриби, ягоди, лікарські рослини. Не втрачають своєї привабливості в цю пору року риболовля, полювання, кінні та велосипедні прогулянки, захоплюючі екскурсійні програми.

11.jpeg

Карпати - ідеальне місце не тільки для відпочинку, але і для лікування. Щедра карпатська земля подарувала людям джерела мінеральних вод та грязей, які вже не одну сотню років допомагають відновити здоров'я. Лікування в Карпатах - це оздоровлення на курортах Трускавець, Східниця, Моршин, Синяк, Шаян, Свалява тощо

12.jpg