Закарпатська областьРахівський районКвасиГуцульська Піцца під Ґаздівське Пиво

Гуцульська Піцца під Ґаздівське Пиво

  • Україна, Закарпатська область, с. Кваси, Урощище «Васкул»
  • +38 067 420 10 23
завантаження карти...

Опис

Мало хто знає, але славетні гуцули – жителі мальовничих карпатських вершин здавна полюбляють піцу. Так, так – піцу. Запозичивши класичний італійський рецепт, гірські гурмани дещо переробили його на власний лад, додавши чисто карпатського смаку та колориту.

 

Що з того вийшло, дізнаєтеся, завітавши до казкового села Кваси, що у Рахівському районі на Закарпатті, де нещодавно відкрилася «Гуцульська Піцца під Ґаздівське Пиво».

 

Заклад вдало розташувався на першому поверсі еко-садиби «Васкул», у мальовничому закапелку Квасів, поруч із природним джерелом мінеральної води. Тож, як будете набирати водичку, апетитні аромати неодмінно заведуть Вас у «Гуцульську Піццу».

 

Традиційна шовдра, копчена підчеревина, карпатські печериці, бринза, приготована на полонині, що в горах понад селом Кваси і навіть моцарела по-гуцульськи – ці та інші місцеві продукти використовують тутешні умільці для нехитрих кулінарних шедеврів на тонкому запашному тісті з рум’яною, ледь хрусткою скоринкою. Усе це, присмачене карпатськими травами, випікається на дровах.

 

Файні ґазди запропонують Вам Гуцульську піцу BBQ, «Екстра» та «Маргариту», а ще «Українську», «Мадярську» та «Чеську». Чудову компанію будь-якій з них складуть закарпатські м’ясні делікатеси, свіжі салати, суп з карпатськими равіолі, курячі крила з гострим соусом, грінки та кільця цибулі у казані, а також страви на пательні: м’ясо по-гуцульськи та карпатські равіолі, смажені зі сметаною, м’ясом та грибами.

 

І неодмінно скуштуйте соковиті гуцульські чебуреки з м’ясом, бринзою та чебрецем – такої смакоти не куштував навіть то, хто винайшов чебурек!

 

Усе вище перераховане відмінно смакуватиме зі свіжим ґаздівським пивом, що його варить тутешня «Сільська Броварня – Кваси». Чеське, мадярське, гуцульське та українське класичне лагерне пиво – смачне і освіжаюче, відмінно пасує до піци та інших тутешніх наїдків. Не оминіть увагою і ґаздівські настоянки власного приготування: карпатська граппа, домашній молочний лімончелло, яфенівку, тощо.

 

Завітайте до Квасів і смакуйте життя. І гуцульську піцу під ґаздівське пиво!